Om

Mit navn er Anne, jeg er freelance copywriter. Siden her indeholder noget af det arbejde, jeg har lavet den seneste periode.

Så længe jeg kan huske, har jeg elsket ord. Først handlede det om at læse. Alting og alle steder. Tegneserier ved spisebordet, bagsiden af shampooflasken eller efterlysningsplakater. Det eneste jeg aldrig har læst er brugermanualer.

Efterhånden som jeg fik styr på ordene, begyndte jeg at skrive. Først for sjov, så for den lokale idrætsforening, sidenhen for magasiner, DR Ung, Egmont og alle andre steder, jeg kunne komme af med mine mange ord. 

På cand.comm. perfektionerede jeg den håndværksmæssige del af mit virke, men det tydeliggjorde også, at der hvor jeg synes det var rigtigt sjovt, var når jeg fik lov at parre gode ideer og tekst. 

For få år siden skiftede jeg spor fra marketing til reklame, og har siden arbejdet med Dove, Hummel, Ford, SEB Pension, Anymac, EDC mæglerne, AL Bank, Roskilde Festival, Sony Music – og en hel del flere, på bureauer som Mindshare, Advice og Adpeople m.m.

Kontakt:

Anne Ingevold
Tel. +45 2728 0129
Email: annehvem@gmail.com